ΠΟΛΥΓΩΝΟ

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Βουλή vs 14χρονων

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

1 Βουλή vs 14χρονων Την / Το 23/2/2009, 11:04

xstyl

avatar
administrator
administrator
το παρακατω δν ξερω κατα ποσο ισχυει, αλλα δειτε το.

Πριν δυο βδομάδες περίπου τα 3 τμήματα της Γ' Γυμνασίου σχολειου του κέντρου πραγματοποίησαν επίσκεψη στη βουλή με τη συνοδεία των καθηγητών τους.

Στη ξενάγηση στη βουλή ακολουθούσε και μια αστυνομικός με πολιτικά. Φανερά επηρρεασμένη απο τα προσφατα γεγονότα της εξέγερσης, συμπεριφερόταν στους μικρους μαθητές προκλητικά.
Στο τέλος της διδακτικής επίσκεψης μοιράστηκαν φόρμες αξιολόγησης οι οποίες έπρεπε να συμπληρωθούν ανώνυμα από τους μαθητές και αφορούσαν την κριτική αξιολόγηση της βουλής σαν σύστημα αντιπροσώπευσης, του συστήματος των τριών εξουσιών, των κτιριακών εγκαταστάσεων, και άλλα. Στο τέλος υπήρχε ερώτηση κριτικής του συνοδού ασφάλειας της βουλής, όπου υπήρχε δυνατότητα προσθήκης συμπληρωματικού σχόλιου.

Οι απαντήσεις που δόθηκαν στην αξιολόγηση ήταν σε μεγάλο ποσοστό απόλυτα αρνητικές στη κλίμακα 5 έως 1. Το ίδιο έγινε και με την κριτική στη φρουρό ασφαλειας και κάποια παιδιά συμπλήρωσαν το σχετικό παράθυρο για περισσότερα σχόλια που υπήρχε στο ερωτηματολόγιο που έπρεπε να συμπληρωθεί ανώνυμα.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
Τα αποτελέσματα των απαντήσεων της έρευνας φαίνεται δεν άρεσαν στους κρατούντες της βουλής και αποφάσισαν να παρέμβουν δυναμικά στην έρευνα που πραγματοποίησαν με το παρακάτω δημοκρατικό τρόπο.
Επικοινώνησαν με το σχολείο στο οποίο έκαναν σαφές ότι ευθύνεται για την άποψη των παιδιών για την βουλή, που είναι αρνητική.
Ζήτησαν να δοθούν τα ονόματα των παιδιών που συμπλήρωσαν με αρνητικά σχόλια.

1. Με την πάροδο των ημερών τα ονόματα δεν δόθηκαν από τους μαθητές παρά τις πιέσεις.Οι απειλές μέσω του 15μελούς είναι συνεχείς ότι αν δεν πείτε τα ονόματα θα κοπούν όλες οι εκδρομές για να βρεθούν τυχόν καταδότες, αλλά μάταια.
2. Η βουλή έθεσε τους καθηγητές προ των ευθυνών τους και εμμέσως πλην σαφώς απειλεί με δευτεροβάθμιο πειθαρχικό.
3. Αποστέλει λοιπόν τα ερωτηματολόγια για γραφολογικό !!! έλεγχο στο σχολείο να εξακριβωθεί στη πράξη, ποιοί συμπλήρωσαν το κουτάκι με τις παρατηρήσεις !!!


Η αστυνομικός ασφαλείας που ήδη έτριζε η καρέκλα της από τα εσωτερικά μαχαιρώματα για την περίοπτη θέση με τα αναγκαία κονέ, βρήκε ευκαιρία για αποδιοπομπαίους τράγους και ζήτησε η ίδια να δοθούν τα ονόματα και να υπογράψουν δήλωση μετάνοιας και μεταμέλειας.
Σήμερα μάλιστα πήγε η ίδια στο σχολείο να πάρει τα ονόματα και για να πιέσει.

ΔΗΛΑΔΗ
Η Βουλή η οποία μέσα από τις διαδικασίες της έχει θεσμοθετήσει ανεξάρτητες αρχές για την προστασία προσωπικών δεδομένων, έρχεται τώρα που δεν της αρέσει η εικόνα της (προφανώς στο σύνολο των σχολείων) και παρεμβαίνει απρόκλητα και βάναυσα προσπαθώντας να τρομοκρατήσει δασκάλους και μαθητές, καταργώντας το απόρρητο της συνέντευξης μιας έρευνας και αλλοιώνοντας με αυτό το τρόπο τα αποτελέσματα της έρευνας την οποία πιθανά θα δημοσιεύσει και θα χρησιμοποιήσει κάποια στιγμή ή πιθανά και να την στείλει στην ΕΕ ή όπου αλλού.

Γιατί ύστερα από αυτό το γεγονός του κατατρεγμού, ποιό σχολείο θα τολμάει να πάει στη βουλή και να τολμήσει κάποιος μαθητής να γράψει αρνητικά σχόλια στο ανώνυμο ερωτηματολόγιο που του δίνει η βουλή, όσο και αν τα πιστεύει.
Αφού απειλείται άμεσα και ο όποιος δάσκαλος να παραπεμφθεί σε δευτεροβάθμιο και ο όποιος μαθητής να του την έχουν στημμένη σαν συνήθη ύποπτο για μια ολόκληρη ζωή.

Αν και το σχολείο είναι άσυλο, παρόλαυτά η φρουρός ασφαλείας μπαίνει και απαιτεί ονόματα παιδιών να βγουν από γραφολογικό έλεγχο που απαιτεί να κάνει το ίδιο το σχολείο !!! και τα ονοματα τα οποία θα χρησιμοποιήσει όπως αυτή νομίζει !!! και προφανώς θα τα δώσει σε χρήση σε όποιον μηχανισμό αυτή εξυπηρετεί και μη τα είδατε τα παιδιά.

Χωρίς να έχει γίνει κάποια "παραβατική" κατά τον νόμο συμπεριφορά, πταίσμα, πλημμέλημα κάτι τέτοιο, αλλά απλά έχει κατατεθεί αίτηση από την ίδια την Βουλή για διατύπωση της κριτικής σκέψης των παιδιών την οποία συνήθως εκθειάζουν και παροτρύνουν οι διάφοροι πολιτικοί και πνευματικοί κύκλοι όταν τους βολεύει.

Γιατί, η διακίνηση ιδεών και κριτικής σκέψης είναι δικαίωμα του καθένα και από τα πρωταρχικά ανθρώπινα δικαιώματα, αλλά αυτό διαφεύγει από τις υπηρεσίες της βουλής που παριστάνει και καλά τον οικοδεσπότη στην νεολαία, την οποία ταυτόχρονα φροντίζει να καθυποτάξει, να καταστείλει, να τρομοκρατήσει με κάθε τρόπο θεμιτό και αθέμιτο μικρά παιδιά και υπάλληλους δασκάλους.

Και ύστερα αναρωτιέται ο μηχανισμός της Βουλής για τα αρνητικά σχόλια των παιδιών για τις λειτουργίες της και για την εικόνα που παρουσιάζει και πως θα την βελτιώσει.

Και με αυτές τις ενέργειες που δρομολόγησε, βρήκε τώρα η Βουλή τον τρόπο να πείσει όλους για τα δημοκρατικά ιδεώδη που υπηρετεί, πως τα υπηρετεί και πως σέβεται την όποια τυχόν αντίθετη άποψη και για αυτό πρέπει να απολαμβάνει του πλήρους και απόλυτου σεβασμού όλων ανεξαιρέτως (και των 11χρονων και των αγέννητων)...
.... ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ.....
.....ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΦΑΓΕ ΟΛΟΥΣ....

πηγη:http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=985045

2 Απ: Βουλή vs 14χρονων Την / Το 23/2/2009, 15:34

gman

avatar
designer
designer
Δεν ξέρω... μου φαίνεται πολύ τραβηγμένο για να είναι αληθινό. Δεν μπορώ να κατηγορήσω τον οποιονδήποτε χωρίς αποδείξεις. Εξάλλου και το κείμενο το ίδιο δεν με πείθει. Είναι πολύ αόριστο. Δεν αναφέρει ούτε το σχολείο, ώστε να μπορεί να πιστοποιηθεί το γεγονός, αλλά και το πιό απλό ούτε καν μια ημερομηνία. Δεν μπορώ ούτε καν να κρίνω με βάση κάτι τόσο αόριστο πόσο μάλλον να το πιστέψω.

3 Απ: Βουλή vs 14χρονων Την / Το 23/2/2009, 16:01

ham

avatar
moderator
moderator
gman έγραψε:Δεν ξέρω... μου φαίνεται πολύ τραβηγμένο για να είναι αληθινό. Δεν μπορώ να κατηγορήσω τον οποιονδήποτε χωρίς αποδείξεις. Εξάλλου και το κείμενο το ίδιο δεν με πείθει. Είναι πολύ αόριστο. Δεν αναφέρει ούτε το σχολείο, ώστε να μπορεί να πιστοποιηθεί το γεγονός, αλλά και το πιό απλό ούτε καν μια ημερομηνία. Δεν μπορώ ούτε καν να κρίνω με βάση κάτι τόσο αόριστο πόσο μάλλον να το πιστέψω.

Αιφνιδιάζομαι απόλυτα! Μπορώ να πώ ότι περίμενα εντελώς άλλη στάση από τον gman! Δεν αποκλείω να είναι αληθινό,και μάλλον είναι. Άμα ρίξεις μια ματιά στα comments από κάτω στο αυθεντικό άρθρο λέει ότι σχολείο αυτό είναι το 14ο Αθηνών που επισκέφτηκε τη βουλή στα μέσα Ιανουαρίου περίπου, και οι καθηγητές του δέχτηκαν αφόρητες πιέσεις.

ΠΡΙΝ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ 3 ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ Γ' ΤΑΞΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 14ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΘΗΝΑΣ ΣΤΟ ΚΟΥΚΑΚΙ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ

Στο http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=985045 μπορείτε να δείτε το αυθεντικό άρθρο με τα comments και βγάλτε συμπέρασμα.

Αντε να έχει κάποια δόση υπερβολής,αλλά και το 40% μόνο από αυτό να ισχύει, είναι αρκετά σοβαρό θέμα σε ένα κράτος που θέλει να λέγεται δημοκρατικό. Και με όλα αυτά που έχουμε δει τελευταία με αποκορύφωμα το καμμενο Χριστουγεννιάτικο δέντρο που υπερκαλύπτει το θάνατο του 15χρονου και αποσπά την κοινή γνώμη,δε θα μου έκανε εντύπωση να ισχύει και κάτι τέτοιο! Πόσο μάλλον που συμβαίνει σε μια βουλή που είναι του τύπου "5 λύκοι και 2 πρόβατα αποφάσισαν δημοκρατικά να φάνε τα πρόβατα". Φυσικά ένα τέτοιο θέμα δε θα μπορούσε να βγει παραέξω και λογικό είναι να συγκαληφθεί από το κράτος.

Από την άλλη λογικό το βρίσκω,που πας να τα βάλεις 14χρονε με ολόκληρη βουλή,εδώ σε ένα φόρουμ λες τη γνώμη σου και μπανάρεσε!
lol! lol! lol!

http://polygono.sosforum.net

4 Απ: Βουλή vs 14χρονων Την / Το 23/2/2009, 16:54

gman

avatar
designer
designer
ham έγραψε:Αιφνιδιάζομαι απόλυτα! Μπορώ να πώ ότι περίμενα εντελώς άλλη στάση από τον gman! Δεν αποκλείω να είναι αληθινό,και μάλλον είναι. Άμα ρίξεις μια ματιά στα comments από κάτω στο αυθεντικό άρθρο λέει ότι σχολείο αυτό είναι το 14ο Αθηνών που επισκέφτηκε τη βουλή στα μέσα Ιανουαρίου περίπου, και οι καθηγητές του δέχτηκαν αφόρητες πιέσεις.
Κοίταξε, το θέμα δεν το έχω ψάξει καθόλου. Δεν ξέρω τι έχει συμβεί, ούτε είχα ακούσει κάτι σχετικό. Είδα ξαφνικά αυτό το άρθρο και μου φάνηκε πολύ ρηχό για να είναι αληθινό. Εξάλλου υπάρχουν και περισσότερο διαδεδομένες πηγές πληροφόρησης που θα διέδιδαν μια τέτοια είδηση, από κάποιο site που ονομάζεται indymedia, χωρίς να θέλω να πω κάτι για το site... Δεν το ξέρω καν!

ham έγραψε:
ΠΡΙΝ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ 3 ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ Γ' ΤΑΞΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 14ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΘΗΝΑΣ ΣΤΟ ΚΟΥΚΑΚΙ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ
Αντε να έχει κάποια δόση υπερβολής,αλλά και το 40% μόνο από αυτό να ισχύει, είναι αρκετά σοβαρό θέμα σε ένα κράτος που θέλει να λέγεται δημοκρατικό. Και με όλα αυτά που έχουμε δει τελευταία με αποκορύφωμα το καμμενο Χριστουγεννιάτικο δέντρο που υπερκαλύπτει το θάνατο του 15χρονου και αποσπά την κοινή γνώμη,δε θα μου έκανε εντύπωση να ισχύει και κάτι τέτοιο! Πόσο μάλλον που συμβαίνει σε μια βουλή που είναι του τύπου "5 λύκοι και 2 πρόβατα αποφάσισαν δημοκρατικά να φάνε τα πρόβατα". Φυσικά ένα τέτοιο θέμα δε θα μπορούσε να βγει παραέξω και λογικό είναι να συγκαληφθεί από το κράτος.
Όχι ότι είμαι σύμφωνος με μια τέτοια ενέργεια. Σε καμία περίπτωση δεν ισχύει αυτό. Αλίμονο! Απλά προσπαθώ να είμαι αντικειμενικός. Ας μην κρυβόμαστε. Προπαγάνδα υπάρχει απ' όλες τις πλευρές. Πώς είσαι σε θέση να γνωρίζεις το "ποσοστό αλήθειας" πίσω από ένα άρθρο; Ακόμα κι έτσι, το 40% αλήθειας εμένα δεν μου λέει τίποτα. Όταν διαβάζω ένα άρθρο θέλω να διαβάζω μια είδηση, που σημαίνει 100% αληθινά γεγονότα. Αλλιώς είναι μυθιστόρημα. Η είδηση είναι έννοια απόλυτη: ή είναι αληθής, ή ψευδής. Με "ποσοστά αλήθειας" είδηση δεν γίνεται. Και αν θες τη γνώμη μου, το άρθρο αυτό μου φαίνεται ότι δεν λέει αλήθειες.
Αν θέλετε όμως να το βαφτίσουμε είδηση και να το σχολιάσουμε σαν τέτοια (σαν να είναι δηλαδή 100% αληθινό), τότε οι θέσεις μου είναι γνωστές. Έχω πει πολλές φορές ότι το πολίτευμα της Ελλάδας δεν είναι σε καμία περίπτωση δημοκρατία. Άσχετα αν το περιτύλιγμα το κάνει να φαίνεται έτσι, το πολίτευμα για μένα είναι κάποιο είδος ολιγαρχίας. Σίγουρα όχι δημοκρατία. Δεν θα πρέπει λοιπόν να ξαφνιαζόμαστε με τέτοια γεγονότα. Είναι απολύτως προβλέψιμα σ' ένα τέτοιο πολίτευμα. Απορώ πραγματικά γιατί όλοι ξαφνιάζονται. Αν δεν μας αρέσουν και θέλουμε να αλλάξουμε κάτι, πρέπει να αλλάξει ολόκληρος ο τρόπος διακυβέρνησης και όχι μόνο η κυβέρνηση.

ham έγραψε:Από την άλλη λογικό το βρίσκω,που πας να τα βάλεις 14χρονε με ολόκληρη βουλή,εδώ σε ένα φόρουμ λες τη γνώμη σου και μπανάρεσε!
Αλήθεια; Πού έγινε αυτό;
Είδες που διαδίδεις πράγματα που είναι λιγότερο από το 40% αληθινά (δηλαδή δεν είναι ειδήσεις, αλλά μυθιστορήματα); Το αληθές εν προκειμένω, για παράδειγμα, είναι ότι "μπανάρεσαι". Η συνολική πρόταση όμως, ότι δηλαδή "μπανάρεσαι επειδή λες τη γνώμη σου" είναι ψευδές. Άρα λέμε ότι λες ψέματα και όχι ότι λες 50% αλήθεια.

5 Απ: Βουλή vs 14χρονων Την / Το 23/2/2009, 18:22

ham

avatar
moderator
moderator
Ένα τέτοιο άρθρο,είτε είναι αληθές είτε όχι,που περίμενε να το δει κανείς δηλαδή; Άρθρο κατά της βουλής και συνεπώς του συστήματος,είναι ποτέ δυνατόν να δημοσιοποιούνταν στο in.gr ή στο έθνος,ή στην Ελευθεροτυπία ή στον ελεύθερο τύπο ή στη ΝΕΤ ή στο Mega,στον ΑΝΤ1 η οπουδήποτε αλλού; Φυσικά και όχι! Άντε να δημοσιοποιούνταν σε κάνα ριζοσπάστη ή αυγή ή κάτι τέτοιο. Και πράγματι,να ένα πιο αντικειμενικό άρθρο για το συμβάν που δημοσίευσε η Αυγή:


ΑΥΓΗ, άρθρο του Κώστα ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ
Επιβεβαιώνει η Βουλή ανάρμοστη συμπεριφορά αστυνομικού προς μαθητές 06/02/2009

Πρωτοφανές περιστατικό κατάχρησης εξουσίας και παραβίασης των δικαιωμάτων για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, στο οποίο εμπλέκεται η Βουλή, καταγγέλλεται από γονείς του 14ου Γυμνασίου Αθηνών (Κουκάκι). Το περιστατικό γίνεται πολύ πιο σοβαρό όταν ληφθεί υπόψη τα επίμαχα προσωπικά δεδομένα ανήκουν σε 14χρονα παιδιά.

Σύμφωνα με την καταγγελία στις 20 Γενάρη μαθητές της Γ' Γυμνασίου επισκέφτηκαν τη Βουλή στο πλαίσιο εκπαιδευτικής εκδρομής. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης τα παιδιά συνόδευε και αστυνομικός με πολιτικά, που φέρεται να ήταν επιθετική και απότομη με τα παιδιά. Μετά το τέλος της ξενάγησης δόθηκαν στα παιδιά να συμπληρώσουν έντυπα αξιολόγησης για τη Βουλή, αλλά και για τους συνοδούς τους.

Τα σχόλια αρκετών παιδιών ήταν αρνητικά για τη Βουλή, ενώ και η αξιολόγηση της αστυνομικού ήταν στις περισσότερες περιπτώσεις αρνητική. Κάποια από τα σχόλια ήταν "Μας έπρηξε αυτή η αστυνομικός" και "Είστε μαλάκες όλοι!". Μετά το περιστατικό η αστυνομικός μετατέθηκε από το πόστο της, προφανώς λόγω της αρνητικής αξιολόγησης των παιδιών.

Η Βουλή επικοινώνησε με τη διεύθυνση του σχολείου και αναφέρεται ότι ζητήθηκε να διερευνηθεί ποια παιδιά έκαναν τα αρνητικά σχόλια και να δοθούν τα ονόματά τους. Υποστηρίζεται επίσης ότι θα στέλνονταν τα επίμαχα ερωτηματολόγια στο σχολείο για να γίνει γραφολογικός έλεγχος σε αντιπαραβολή με γραπτά των μαθητών. Η διεύθυνση δέχτηκε έντονη πίεση και, έτσι, απείλησε τα παιδιά να δώσουν τα ονόματα των "ενόχων" με το γνωστό μέτρο της στέρησης εκδρομών.

Μετά την κινητοποίηση των γονιών και τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα ο σύλλογος διδασκόντων αρνήθηκε να δώσει τα ονόματα. Το σχολείο επισκέφτηκε και η ίδια η αστυνομικός για να ζητήσει τα ονόματα των παιδιών που έκαναν αρνητική αξιολόγηση γι' αυτήν, ώστε να υπογράψουν έγγραφη συγγνώμη, θεωρώντας ότι ίσως έτσι ξαναγυρίσει στη θέση της.

Και η παράνοια, αφου η βουλη τα παραδέχεται, μετά το κράξιμο το "διαψευδει..., δεν εμπλέκεται...

Σύμφωνα με την επίσημη θέση της Βουλής για το περιστατικό δύο παιδιά κατέγραψαν στα ερωτηματολόγια ότι η αστυνομικός τους φέρθηκε "αγενώς και απρεπώς". Η Βουλή επικοινώνησε με το σχολείο και επιβεβαιώθηκε από τους συνοδούς καθηγητές ότι η συμπεριφορά της αστυνομικού ήταν "ειρωνική". Έτσι η αστυνομικός μετακινήθηκε από την θέση της, αλλά διαψεύδεται ότι η Βουλή ζήτησε τα στοιχεία των παιδιών ή ότι επιδιώξε γραφολογικό έλεγχο.

Μελετώντας το παραπάνω άρθρο βγάζουμε τα εξής συμπεράσματα:
Όντως υπήρξε τέτοια επίσκεψη στη Βουλή συγκεκριμένου σχολείου σε συγκεκριμένη μέρα και η καταγγελία έγινε από το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων. Εάν είμαστε 100% ουδέτεροι,χωρίς συναισθηματισμούς,το συμπέρασμα που βγάζουμε είναι ότι κατά 100%:

1).Υπήρχε συνοδός αστυνομικός!!!
Από που και ως που να υπάρχει αστυνομικός(Θα αρκούσε ένας υπάλληλος ξεναγός και όχι φυσικά αστυνομικός.Τώρα τελευταία παρατηρείται αρκετά συχνά το φαινόμενο να υπάρχει όλως τυχαίως αστυνομια εκει που δεν είναι απαραίτητη,βλέπε αγρότες στον Πειραιά,φαίνεται το σύστημα έχει αρχίσει και φοβάται πλέον τις αντιδράσεις)
2).Επιβεβαιωμένα και από το σχολείο αλλά και από τη βουλή η αστυνομικός είχε ανάρμοστη συμπεριφορά.
3).Είτε τα ζήτησε η βουλή,είτε η αστυνομικός για έγγραφη συγνώμη,το γεγονός είναι ότι ζητήθηκαν τα στοιχεία παιδιών που έγραψαν τα σχόλια,και αυτό είναι και αντιδεοντολογικό και παράνομο!

Πέρα από αυτά,και τίποτα άλλο να μην έχει συμβεί και τα περι πιεσης των μαθητων να ειναι ψεμματα,νομίζω ότι μόνο αυτά φτάνουν για να καταδικάσουμε το σύστημα και όχι το άρθρο.

Αλλά ακόμα και μυθιστόρημα εντελώς να ήταν και να μην υπήρχε καν αυτή η επίσκεψη,θα ήταν μια προσπάθεια,έστω και ψευδής,αντιπροπαγάνδας προς το σύστημα που κάποιος δημιούργησε,και έτσι πάλι δε θα μπορούσα να καταδικάσω την προσπάθεια αυτή,γιατί,ακόμα και αν μεμονωμένα έχει δίκιο,δε με ενδιαφέρει να υπερασπιστώ το σύστημα!

http://polygono.sosforum.net

6 Απ: Βουλή vs 14χρονων Την / Το 24/2/2009, 09:12

gman

avatar
designer
designer
gman έγραψε:Εξάλλου υπάρχουν και περισσότερο διαδεδομένες πηγές πληροφόρησης που θα διέδιδαν μια τέτοια είδηση, από κάποιο site που ονομάζεται indymedia, χωρίς να θέλω να πω κάτι για το site... Δεν το ξέρω καν!
ham έγραψε:Ένα τέτοιο άρθρο,είτε είναι αληθές είτε όχι,που περίμενε να το δει κανείς δηλαδή; Άρθρο κατά της βουλής και συνεπώς του συστήματος,είναι ποτέ δυνατόν να δημοσιοποιούνταν στο in.gr ή στο έθνος,ή στην Ελευθεροτυπία ή στον ελεύθερο τύπο ή στη ΝΕΤ ή στο Mega,στον ΑΝΤ1 η οπουδήποτε αλλού; Φυσικά και όχι! Άντε να δημοσιοποιούνταν σε κάνα ριζοσπάστη ή αυγή ή κάτι τέτοιο.
Αυτό ακριβώς σου λέω κι εγώ αν το προσέξεις.

ham έγραψε:Αλλά ακόμα και μυθιστόρημα εντελώς να ήταν και να μην υπήρχε καν αυτή η επίσκεψη,θα ήταν μια προσπάθεια,έστω και ψευδής,αντιπροπαγάνδας προς το σύστημα που κάποιος δημιούργησε,και έτσι πάλι δε θα μπορούσα να καταδικάσω την προσπάθεια αυτή,γιατί,ακόμα και αν μεμονωμένα έχει δίκιο,δε με ενδιαφέρει να υπερασπιστώ το σύστημα!
Άλλο το να τάσσεσαι κατά κάποιου και άλλο να τον κατηγορείς για κάτι που δεν έκανε. Σου είπα ότι ούτε εγώ υποστηρίζω το σύστημα. Το κατηγορώ, αλλά δεν το κάνω χρησιμοποιώντας ανακρίβειες. Θες να τα χώσεις στο σύστημα, στην κυβέρνηση και στη βουλή; Κάν' το! Τι περιμένεις; Εξάλλου υπάρχουν τόσα άλλα, πέρα απ' αυτό το γεγονός, για να κατηγορήσεις. Τόσα σκάνδαλα και εγκλήματα γίνονται καθημερινά εις βάρος μας. Δεν νομίζω ότι χρειαζόμαστε κάτι περισσότερο για να ταχθούμε κατά του συστήματος. Όποιος θέλει να το κάνει πρέπει να το κάνει έγκαιρα. Όποιος δεν το έκανε όταν έπρεπε-μπορούσε, μάλλον δεν ήθελε...


Κατά τ' άλλα συμφωνώ πάνω κάτω μ' αυτά που λες προσθέτοντας αυτά που είχα πει χτες, και μπράβο σου που έψαξες το θέμα!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης