ΠΟΛΥΓΩΝΟ

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Ο χαμός του χαμού...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

1 Ο χαμός του χαμού... Την / Το 9/12/2008, 15:03

Ομήρου Απόγονος

avatar
οκτάγωνο
οκτάγωνο
Παρατηρούμε ότι σε όλα τα μέρητ ης Ελλάδας κυριάρχησε η αναρχία και η βαρβαρότητα και γενικα η εγκληματικότητα.,Περιουσίες χάθηκαν.2.500 υπολογίζεται ο αριθμός των ατόμων που θα μείνουν άνεργοι.Την μία τα μμε κατηγορούν την αστυνομία ότι δεν κάνει τπτ και μετά ότι συμπεριφέρεται βίαια.Καταστρέψαν τα πάντα.Το παρακράτος για άλλη μια φορά έκανε την δουλίτσα.Είναι αυτό εκδίκηση για ένα αδικοχαμμένο παιδί?ίσα ίσα που προσβάλει την μνήμη του παιδιού αυτού!εχτες στην θεσσαλονίκη γίνανε 87 συλλήψεις.οι 51 ήταν αλλοδαποί.Παρατηρήσαμε επίσης στηντ ηλεόραση κυρίως αλλοδαπούς να μπαίνουν μέσα στα μαγαζιά και να κλέβουν.Ωραίο το πολίτευμα της δημοκρατίας και ο θεσμός της πολυπολιτισμικότητας.Για άλλη μια φορά ρεζίλι γίναμε στα ξένα μέσα.Άντε με το καλό να έρθει και ο εμφύλιος να αναίβουμε και σε τηλεθέαση.

ΥΣ Αυτή τη φορά είδα το πιό φρικτό πρόσωπο της δημοκρατίας και της πολυπολιτισμικότητας.Εύχομαι όλοι οι Έλληνες να ανοίξουν τα μάτια τους και να εναντιωθούν ενάντια στα αποβράσματα της κοινωνίας όπως οι 3000 πατρινοί που απέκλεισαν τα άρρωστα αυτά παιδιά(αναρχοαπλυτους) που το σκάσαν από την ψυχιατρική κλινική.

Ευχαριστώ.

2 Απ: Ο χαμός του χαμού... Την / Το 9/12/2008, 15:14

ham

avatar
moderator
moderator
Ομήρου Απόγονος έγραψε:Παρατηρούμε ότι σε όλα τα μέρητ ης Ελλάδας κυριάρχησε η αναρχία και η βαρβαρότητα και γενικα η εγκληματικότητα.,Περιουσίες χάθηκαν.2.500 υπολογίζεται ο αριθμός των ατόμων που θα μείνουν άνεργοι.Την μία τα μμε κατηγορούν την αστυνομία ότι δεν κάνει τπτ και μετά ότι συμπεριφέρεται βίαια.Καταστρέψαν τα πάντα.Το παρακράτος για άλλη μια φορά έκανε την δουλίτσα.Είναι αυτό εκδίκηση για ένα αδικοχαμμένο παιδί?ίσα ίσα που προσβάλει την μνήμη του παιδιού αυτού!εχτες στην θεσσαλονίκη γίνανε 87 συλλήψεις.οι 51 ήταν αλλοδαποί.Παρατηρήσαμε επίσης στηντ ηλεόραση κυρίως αλλοδαπούς να μπαίνουν μέσα στα μαγαζιά και να κλέβουν.Ωραίο το πολίτευμα της δημοκρατίας και ο θεσμός της πολυπολιτισμικότητας.Για άλλη μια φορά ρεζίλι γίναμε στα ξένα μέσα.Άντε με το καλό να έρθει και ο εμφύλιος να αναίβουμε και σε τηλεθέαση.

ΥΣ Αυτή τη φορά είδα το πιό φρικτό πρόσωπο της δημοκρατίας και της πολυπολιτισμικότητας.Εύχομαι όλοι οι Έλληνες να ανοίξουν τα μάτια τους και να εναντιωθούν ενάντια στα αποβράσματα της κοινωνίας όπως οι 3000 πατρινοί που απέκλεισαν τα άρρωστα αυτά παιδιά(αναρχοαπλυτους) που το σκάσαν από την ψυχιατρική κλινική.

Ευχαριστώ.

Είναι προφανές ότι τα επεισόδια δεν έχουν λόγω ύπαρξης και δε βοηθάνε πουθενά,αλλά όσο έκταση και να πάρουν,νομίζω χειρότερο πλήγμα για τη δημοκρατία είναι ένας αστυνομικός να σκοτώνει εν ψυχρώ ένα αθώο παιδί που δεν πρόκειται να γυρίσει ποτέ,παρά όσες ζημιές και αν γίνουν στα μαγαζιά,τα οποία μπορεί να πιεστούν λίγο φέτος αλλά του χρόνου αυτόν τον καιρό θα είναι σα να μη συνέβησε τίποτα!(το κράτος πρέπει να μεριμνήσει να αποζημιώσει τους μικρομεσαίους επαγγελματίες,οι πιο μεγάλοι βλέπε zara που καταστράφηκε, έχουν την οικονομική δυνατότητα να αυτοσυντηρηθούν και να αποζημιώσουν φυσικά τους υπαλλήλους μέχρι να αποκατασταθούν οι ζημιες και να ξαναρχισουν να δουλευουν,απλά δε θα βγάλει ο ιδιοκτήτης για φέτος πλεονάζον κέρδος. Κάποιοι είναι και ασφαλισμένοι. Σε ένα χρόνο σχεδόν όλα αυτά θα είναι σα να μη συνέβη τίποτα! Και η αστυνομία καλά θα κάνει να κάνει τη δουλειά της με τους χειραγωγούμενους αναρχικούς που τους βλέπει και κλάνει μέντες και να αφήσει τις τζάμπα μαγκιές με αθώους πολίτες και απλούς διαδηλωτές!

http://polygono.sosforum.net

3 Απ: Ο χαμός του χαμού... Την / Το 9/12/2008, 15:20

Ομήρου Απόγονος

avatar
οκτάγωνο
οκτάγωνο
Σίγουρα είναι ότι χειρότερο να σκοτώνεις ένα μικρό παιδί αλλά όχι όμως να αφήνει η αστυνομία να καταστρεφονται περιουσίες...και για να λέμε την αλήθεια η αστυνομία θα μπορούσε να κάνει τα πάντα...Αλλά δεν τους αφήνουν.έχουν εντολές απο το παρακράτος να μην κάνουν τπτ....Όσον για τον συγκεκρημένο κωλόμπατσο ήταν απλά μιά περίπτωση.Σίγουρα δεν είναι όλοι οι μπάτσοι έτσι και η μόνη ποινή που του αξίζει είναι η εκτέλεση.Και ούτως ή άλλως θα το πάθει οταν θα μπεί φυλακή...Είναι κανόνας της φυλακής.Πιαδεραστές και παιδοκτόνοι εκτελούν με την μία.Σχεδόν σε όλες τις χώρες...

4 Απ: Ο χαμός του χαμού... Την / Το 9/12/2008, 15:40

ham

avatar
moderator
moderator
Ομήρου Απόγονος έγραψε:Αλλά δεν τους αφήνουν.έχουν εντολές απο το παρακράτος να μην κάνουν τπτ....

Μήπως τις έχουν από το ίδιο το κράτος και όχι από κάποιο παρακράτος; Όταν όμως κάνανε τα στραβα μάτια και τους χρησιμοποιούσανε για να σπιλώσουν και να κουκουλώσουν τις φοιτητικές κινητοποιήσεις τους άρεσε,τώρα όμως τα βρήκανε σκούρα και τους ξέφυγε από τον έλεγχο! Από μία άποψη καλά να πάθουνε γιατί άλλες γορές κάθονταν με σταυρωμένα τα χέρια μπροστά τους!


Ομήρου Απόγονος έγραψε:Σίγουρα δεν είναι όλοι οι μπάτσοι έτσι

Προφανώς και δεν είναι όλοι οι αστυνομικοί έτσι. Δυστυχώς όμως η νοοτροπία της αστυνομίας,όπως έχει φανεί και από άλλες περιπτώσεις, είναι ότι "εμείς είμαστε το κράτος και μπορούμε να κάνουμε ότι θέλουμε!",και έτσι βέβαια,μπορεί να είναι κατά κάποιο τρόπο περιορισμένης έκτασης το περιστατικό,αλλά δεν είναι τυχαίο,καθώς έχουν παρατηρηθεί πολλά κρούσματα αστυνομικής βίας!


Ομήρου Απόγονος έγραψε:Και ούτως ή άλλως θα το πάθει οταν θα μπεί φυλακή...Είναι κανόνας της φυλακής.Πιαδεραστές και παιδοκτόνοι εκτελούν με την μία.Σχεδόν σε όλες τις χώρες...

Δεν κάνεις στους άλλους ποτέ αυτά που κατηγορείς,και ως εκ τούτου μία ισόβια άνευ αναστολής είναι αρκετή. Έλα όμως που ποτέ δεν πρόκειται να πάει φυλακή ή θα πάρει καμιά ποινή χάδι! Το έχουμε ξαναδεί το έργο! Βλέπε αυτό με τον φοιτητή της ζαρντινιέρας ή αυτόν που σκότωσε κατά παρόμοιο τρόπο 15χρονο το 85,ούτε φυλακή δεν πήγαν! Ήδη έχουν αρχίσει να δρομολογούνται εξελίξεις που θα το κάνουν να φανεί σαν ατύχημα και θα τη βγάλει σχεδόν καθαρή!

http://polygono.sosforum.net

5 Απ: Ο χαμός του χαμού... Την / Το 9/12/2008, 15:51

Ομήρου Απόγονος

avatar
οκτάγωνο
οκτάγωνο
Μωρε ισόβια μπορεί να φάει αν καταδικαστεί.Το θέμα είναι τί θα γίνει μέσα στη φυλακή...Δεν αποκλείεται βέβαια και να την γλιτώσει(αστυνομικός βεβαίως βεβαίως)....

6 Απ: Ο χαμός του χαμού... Την / Το 9/12/2008, 16:03

gman

avatar
designer
designer
Ομήρου Απόγονος έγραψε:Το παρακράτος για άλλη μια φορά έκανε την δουλίτσα.
Η Ελλάδα είναι μια χώρα που έχει παρακράτος αλλά όχι κράτος.

ham έγραψε:το κράτος πρέπει να μεριμνήσει να αποζημιώσει τους μικρομεσαίους επαγγελματίες,οι πιο μεγάλοι βλέπε zara που καταστράφηκε, έχουν την οικονομική δυνατότητα να αυτοσυντηρηθούν και να αποζημιώσουν φυσικά τους υπαλλήλους μέχρι να αποκατασταθούν οι ζημιες και να ξαναρχισουν να δουλευουν,απλά δε θα βγάλει ο ιδιοκτήτης για φέτος πλεονάζον κέρδος.
Καλύτερα, για να μπορέσουν να ανασάνουν και λίγο οι μικρομεσαίοι καταστηματάρχες που τους έχει καταπνίξει το μονοπώλειο των μεγαλοκαταστημάτων.

Ομήρου Απόγονος έγραψε:Το θέμα είναι τί θα γίνει μέσα στη φυλακή...Δεν αποκλείεται βέβαια και να την γλιτώσει(αστυνομικός βεβαίως βεβαίως)....
Να σου πω εγώ. Αν καταδικαστεί δεν θα γίνει τίποτα απολύτως γιατί σωφρωνισμός δεν υπάρχει. Αν ποτέ βγει από τη στενή θα είναι πολύ χειρότερος από πριν (όπως και ο καθένας που βγαίνει από 'κει μέσα). Ωστόσο, το να την γλιτώσει είναι πολύ πιθανό, όπως έχει ξανασυμβεί και σε άλλες περιπτώσεις. Ήδη διεξάγεται μια έρευνα αυτές τις μέρες που θα δείξει αν ο μικρός σκοτώθηκε εν ψυχρώ ή από εξωστρακισμένο βλήμα. Η έρευνα αυτή είναι υπό τον έλεγχο της αστυνομίας! Όπως καταλαβαίνετε θέλουν να βρουν ελαφρυντικά δεν θα είναι και πολύ δύσκολο...

ham έγραψε:Σε ένα χρόνο σχεδόν όλα αυτά θα είναι σα να μη συνέβη τίποτα!
Κι εγώ αυτό φοβάμαι...

7 Απ: Ο χαμός του χαμού... Την / Το 9/12/2008, 16:48

xstyl

avatar
administrator
administrator
gman έγραψε:
ham έγραψε:Σε ένα χρόνο σχεδόν όλα αυτά θα είναι σα να μη συνέβη τίποτα!
Κι εγώ αυτό φοβάμαι...
οπως ειχε γινει με τις πυρκαγες το προιγουμενο καλοκαιρι... ποιος τα θυματε...


_________________
ο μπανερ δν μπαναρεται κ'αν τον μπαναρεις ξεμπαναρεται

8 Απ: Ο χαμός του χαμού... Την / Το 9/12/2008, 17:21

gman

avatar
designer
designer
Το θέμα δεν είναι ποιός το θυμάται, αλλά τι κάνει αυτός που το θυμάται. Συνήθως το επαναφέρει στο προσκήνιο όταν συμβεί κάτι παρόμοιο, όπως έγινε τώρα για παράδειγμα, που θυμηθήκαμε και το προηγούμενο περιστατικό με τον ξυλοδαρμό φοιτητή και τις πυρκαγιές και θα θυμηθούμε κι άλλα. Και τι θα κάνουμε; Και σ' αυτή την περίπτωση πάλι το ίδιο θα συμβεί. Θα την θυμηθούμε την επόμενη φορά...
Η ιστορία επαναλαμβάνεται.


Όσον αφορά τις πυρκαγιές, νομίζω ότι έχουν καθιερωθεί σαν έθιμο του καλοκαιριού. Πολύς θόρυβος και δεν γίνεται τίποτα. Μόνο οι "υπέρμαχοι της διαφάνειας" καταχράζονται τις εκτάσεις καμένης γης.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης